Verv en kollega

Vis omsorg - anbefal oss for dine kollegaer10 gode grunner til å være medlem i BFO

  1. Har lavest kontingent av organisasjonene. Tjenestegjørende betaler 0,95% av pensjonsgivende inntekt. Betydning for deg: Du som medlem får mest igjen for pengene.
  2. Tilbyr et bredt spekter av frivillige forsikringer blant markedets beste. BFO - Pakken er unik med 8 elementer. Gjelder hele døgnet, overalt, inkl. krigsrisiko og ekstremsportdekning. Gir mer enn 2 millioner i utbetaling enn hos våre konkurrenter. Betydning for deg: Fullforsikret til lavest mulig pris.
  3. BFO er med i en partipolitisk uavhengig organisasjon, YS. Vi samarbeider med alle partier, når det tjener vår sak. Betydning for deg: Ingen økonomisk støtte til politiske partier eller kjøp av journalistikk.
  4. Har ca. 50 lokalforeninger i inn- og utland fordelt på 5 regioner. Betydning for deg: Dine interesser blir ivaretatt uansett hvor du tjenestegjør.
  5. Ungdomsorganisasjoner for unge medlemmer, KAFO og BFO UNG. Kadettenes fellesorganisasjon (KAFO) har egne vedtekter og representanter i BFOs Hovedstyre. Betydning for deg: Dine interesser ivaretas gjennom hele karrieren.
  6. BFO sitt medlemsblad Offisersbladet utgis i egen regi 6-7 ganger i året. Bladet har høy faglig standard. Betydning for deg: Du holdes orientert om viktige saker i forsvarssektoren av et anerkjent tidsskrift.
  7. Tilbyr gratis elev- og kadettforsikring. Betydning for deg: Du er godt ivaretatt under utdanning og kan bruke enda mer krefter på det som er viktigst for deg.
  8. BFO-Skolen tilbyr medlemmer og tillitsvalgte kurs av høy faglig og pedagogisk kvalitet. Betydning for deg: Spesiallagde kurs for deg og dine behov.
  9. Tilbyr studiestøtte inntil 12 500 kroner i året. Betydning for deg: Utdanning skal lønne seg.
  10. Kontingenten kan trekkes av på skatten hvert år. I tillegg tilbyr vi en rekke gode råd til din økonomi og familiesituasjon sett opp mot arbeid i Staten. Betydning for deg: Mer til overs

Hvordan verve?

Trykk på "Verv medlem" helt øverst til venstre for menyen. Fyll inn feltene og minn din kollega om sjekke mailen sin.

Vårt vervesystem

Som takk for at du hjelper oss å vokse tilbyr vi deg 1 000 kroner pr. tjenestegjørende medlem du verver. For medlemmer som ikke betaler kontingent ( Elever, kadetter 1G, 1. års lærling) fordelsmedlemmer og HV Innsats gjelder 3 pr. tusenlapp. Pengene settes på din vervepoengskonto. For å vite hvor mange vervepoeng du har må du kontakte oss. Vervepoengkontoen din vil snart komme opp på mine sider på bfo.no.

Trenger du noen argumenter å bruke opp mot kollegaene? Ta en titt på denne siden.

Hvor kan jeg bruke vervepoengene?

Du må benytte poengene hos en av våre samarbeidspartnere, som du finner på oversikten over våre medlemsfordeler

Logg inn og se hvordan du kan benytte deg av vervepoengene dine

For å lese denne artikkelen må du være logget inn

Logg InnBli medlem