Milrab

BFOs medlemmer får våre beste priser.Alle fortjener følelsen av mestring. Vår visjon er å sørge for at utstyret ikke skal sette begrensninger når du skal nå dine mål. 

Klikk her for BFOs egne side hos milrab - med BFO priser

Gratis frakt over 800,- Gratis bytte/retur - 365 dagers åpent kjøp


POPULÆRE KATEGORIER

bestselgere.jpg

nyheter.jpg

OM MILRAB

om milrab.jpg

Det startet med interesse for utfordringer, harde påkjenninger og til det å pushe grenser. Å få følelsen av mestring når du har klart noe du ikke trodde var mulig, eller prøvd noe helt nytt. Vi lærte at det viktigste for å nå målet, er veien dit. Og det var nettopp selve veien til målet vi fokuserte på da vi startet i 2005, og som vi fortsatt fokuserer på i dag.

Vi begynte med å finne taktisk utstyr som oppfylte kravene til militære spesialenheter i Norge. Taktisk utstyr vil si utstyr som tåler ekstra harde påkjenninger, og som fungerer optimalt i krevende situasjoner. Men det stoppet ikke der. Når flere av elitesoldatene kom hjem fra oppdrag innså de raskt at «vanlig» utstyr ikke lenger holdt mål i hverdagen. Klokken de brukte hjemme manglet vesentlige funksjoner, og treningsklærne føltes tunge og hadde dårlig ventilasjon. Nei, disse soldatene visste hva det vil si å ha riktig utstyr og ville kun nøye seg med det beste.

Dette fikk oss til å innse at røft utstyr burde være tilgjengelig for alle, og ikke bare for spesialenheter. Vi vet at veien til målet krever fokus og viljestyrke, og at mestringsfølelsen først kommer når du har lyst til å gi opp, men klarer å pushe videre. Alle har denne råskapen i seg, og vi ønsker å være med på den tøffe veien til ditt mål. For oss handler det om at utstyret ikke skal sette begrensninger. Vi kaller det Gears You There.

instagram.jpg