Fjærvik Klinikken

Gode priser på førstegangskonsultasjon og videre behandlingDette er avtalen

Avtalen gjelder for deg som er medlem i BFO.

  • 25% avslag på førstegangskonsultasjon
  • 10% rabatt på videre behandling
  • For medlemmer som har omfattende behandlingsbehov og som trenger klargjøring før utreise ifm. jobb, vil ytterligere rabatt gis den enkelte.
  • Time på dagen ved akutt behov - Ikke rabattert
  • Spesialtilbud på tannpleieprodukter og tjenester. 

Book en timeavtale i dag

Hvordan benytter jeg meg av avtalen?

Ta kontakt med Fjærvik klinikken og informer om at du er BFO-medlem. Du må ha gyldig FD-ID kort og medlemsnummer i BFO. 

Book en timeavtale i dag

Fjærvik klinikken

Fjærvik Klinikken er en klinikk der alle er velkomne. Du trenger ingen rekvisisjon eller henvisning.

For å tilby den aller beste behandling for våre pasienter, fordrer det at vi holder oss oppdatert og er kunnskapsrike på utviklingen av metoder og teknikker innen ulike behandlingsalternativer. Hos Fjærvik Klinikken vil du alltid få en behandlingsplan og et kostnadsoverslag på omfattende behandlinger. Vi tilbyr ALLE typer tannbehandlinger inklusivt implantater og broer.

Fjærvik klinikken består av et team med erfarne tannleger, tannpleier, kjevekirurg, anestesileger, anestesisykepleiere, assistenter og tannhelsesekretærer som samlet tilbyr deg all den kompetansen du trenger for at vi best mulig skal kunne ivareta din tannhelse. Behandlere ved Fjærvik Klinikken videreutdanner og oppdaterer seg jevnlig både i inn- og utland for å kunne tilby det siste og aller beste innen moderne behandlingsmetoder. Videre holder vi ukentlige og månedlige fagmøter for til enhver tid tilby deg optimal behandling. 

Vi tilbyr akutt timeavtale samme dag, da en av våre behandlere alltid har satt av tid for å behandle akutte tilfeller.

Vår klinikk har direkteoppgjør med Helfo. Det betyr at for nødvendige behandlinger som skyldes definerte medisinske diagnoser, skal du kun betale en egenandel. Dersom du har en av sykdommene der Staten gir refusjon, må dette dokumenteres av relevant lege- eller i noen tilfeller en av våre behandlere.

Vi tilbyr gode finansierings- nedbetalingsordninger til våre pasienter. Flere velger en slik løsning.

Ta kontakt med oss dersom du trenger hjelp med tennene dine.

Invisalign

Invisalign er et gjennomsiktig plastskinnebasert reguleringssystem som blir stadig mer populært. På lik linje med tradisjonell regulering, hjelper Invisalign med å regulere tennene dine inn i tannbuen. Vår egen Ingrid Fjærvik er en av de fremste innenfor dette fagfeltet i Europa og er både foredragsholder og utdanner tannleger som ønsker å spesialisere seg innenfor Invisalign.

Alle våre behandlere har spesialisert seg i Invisalign og tilbyr alt fra enkel til komplisert Invisalign behandling.

Spesialutdannede tannleger for deg med tannlegeskrekk

Fjærvik Klinikken samarbeider med ulike tannteknikere for at du skal få mulighet til å velge den kvalitet og pris som passer best for deg. Alle våre behandlere snakker flytende norsk og er utdannet i Norge. 
Klinikken er en av få klinikker som tilbyr spesialutdannede tannleger som behandler pasienter med uttalt tannlegeskrekk. Derfor tilbyr vi behandling i narkose, lystgass eller med beroligende. 
Dersom det - mot formodning - skulle være slik at din behandler blir syk, vil du bli tilbudt behandling hos en av våre kollegaer om du ønsker det.

Kontakt Fjærvik Klinikken

Fjærvik Klinikken ligger sentralt til i hjertet av Oslo på Solli Plass. En kort spasertur fra Nasjonalteateret og begynnelsen av Bygdø Allé. Buss og trikk stopper rett utenfor døren. Kommer du med flytog, stanser det på Nasjonalteateret.