CTC Bilpartner

CTC bilpartner tilbyr leasing / langtidsleie av bil. De er ikke bundet til forhandler eller bilmerker og gir BFOs medlemmer svært gunstige priser.Kjøpe eller leie?

Lønner det seg å leie bil i forhold til å kjøpe ny?
Vil du komme bedre ut ved å kjøpe en brukt bil?

Alt dette kan CTC Bilpartner gi deg råd om. I motsetning til en bilforhandler, forhandler CTC med alle bimerker, og kommer av den grunn ofte ut med det beste tilbudet til deg som BFO-medlem.

 

BFO har i en årrekke hatt en meget god medlemsavtale med CTC Bilpartner. Leasing, eller privatleie som det populært heter nå, er stadig mer populært. BFO-medlemmer får jevnlig meget gode spesialtilbud.

Stadig flere av oss velger å inngå 3-4 års privatleie av bil, i stedet for å båndlegge såpass mye midler i et nybilkjøp. Men i jungelen av tilbud, er det vanskelig å finne ut hvilket tilbud som er best for deg. Grunnpris, engangsbeløp, etableringsgebyr, tilleggsutstyr og hva som er inkludert.

Kontakt gjerne CTC-bilpartner for en uforpliktende og hyggelig bil-prat.


Du må være innlogget som medlem for å se brukernavn og passord for innlogging på BFOs egen sider hos CTC. Der får du blant annet oversikt over hvilke biler og priser som tilbys BFOs medlemmer.

For å lese denne artikkelen må du være logget inn

Logg InnBli medlem