Ambera

Ny boform for aktive voksne har kommet til Europa!Velkommen til Europas første active adult community

Ambera setter en ny standard for hvordan aktive voksne kan bo og leve. Du får mer enn bare en bolig, du får et sosialt og aktivt liv. Ambera bringer mennesker sammen og boformen beriker livet ditt.

Når vinterøvelsen er over, kunne du tenke deg å satt kursen til varmere strøk? Har du noen gang tenkt på å kjøpe en leilighet i Spania i fremtiden? Gjerne i et prosjekt som legger til rette for en aktiv fritid?

Ambera henter nå suksessen fra USA og skal snart lansere Europas første Active Adult Community på flotte Costa del Sol - kysten.

Gratis medlemskap for BFOere!

Aktivitetssenter

Det som skiller Amberas prosjekter fra alle andre boligprosjekter langs Spania-kysten er det sosiale konseptet som er kjernen i Ambera Duquesa – et stort, betjent aktivitetssenter for alle beboere, med muligheter for all verdens av sosiale arenaer og aktiviteter!

Aktiviteter kan være alt fra å spille tennis, seile, dra på vinkurs, male, kjøre motorsykkel til å danse salsa! Som del av dette medfølger også store utvendige fellesområder – og sosiale møteplasser, tennis-og padel-tennisbaner, fotballbane, svømmebasseng, trenings- og spaanlegg, golfbane etc.


For å lese videre, samt få tilgang til rabattkoden, må du være logget inn.

For å lese denne artikkelen må du være logget inn

Logg InnBli medlem