Ung og forsvarsansatt?

Årets Høstkonferanse er for deg!Vi samler Forsvarets fremtid

Vi har nylig sendt ut invitasjon til årets Høstkonferanse, og i år er det våre unge medlemmer under 28 år som er spesielt invitert. Fra 30. november til 2. desember kommer BFO til å fylle et hotell på Hamar med Forsvarets fremtid, gode diskusjoner, god mat og drikke.

Ønsker du å forme din egen fremtid?

Tar du ansvar med henblikk på å påvirke omgivelsene dine? Vi vil lytte, diskutere og presentere nye løsninger som vil få innvirkning på din og dine kollegers hverdag. Meld deg på før det er for sent og bli med i prosessen!

Meld deg på her!

Høstkonferanse i utvikling

Tidligere har Høstkonferansen vært en landskonferanse der medlemmer av våre ungdomsorganisasjoner KAFO og BESO har hatt en spennende og nettverksbyggende læringsarena. Høstkonferansen skal fremdeles være en arena for nye relasjoner og læring, men etter utdanningsreformens inntog, vil vår befalsskoleorganisasjon BESO etter hvert forsvinne helt. Dette skaper et vakuum som må fylles. Hva dette vakuumet skal fylles med kan du være med å forme.

Vi vil samle alle de unge kreftene for å diskutere en rekke spennende temaer:

  • Hvordan er det å være ung i dagens Forsvar?
  • Hvilke muligheter ser du for deg som forsvarsansatt?
  • Hvilke utfordringer står unge ovenfor?
  • Tilbyr Forsvaret gode nok muligheter for utvikling og trivsel?
  • Hvordan skal BFO som organisasjon tilpasse seg for å hjelpe de unge?

Spennende nyheter!

Det er ikke bare dere som deltakere på Høstkonferansen som skal bidra med nytenking og utvikling. BFO vil også presentere en rekke nyheter som gjelder deg som ung. Bli med på årets Høstkonferanse og få et innblikk i BFO sine tanker om satsning på ungt personell i Forsvaret.

Programmet

Årets høstkonferanse finner sted på Hamars eldste hotell First Hotel Victoria, som har en unik beliggenhet med utsikt over Mjøsa. Hotellrommene er nyrenovert og har sin helt egen restaurant O`Learys som er til vår disposisjon. Her starter vi helgen med en magisk aften med Magnus Bokn. Bokn deltok på The Voice i 2017 og imponerte stort! I tillegg til overnevnte vil vi ha spennende innslag fra en av prosjektlederne i PARK, som er en yngleplass for blant annet gründere. Vi vil få et spennende innblikk i hvilken retning verden går innen teknologi- Spesielt VR/AR teknologi. Sersjantmajor Øystein Mjelle som nylig har fullført sersjantmajorutdannelse i USA kommer for å fortelle om fremtidens ansatte og den militære profesjon. 

Spennende foredrag det er verdt å få med seg!

Lørdag rundes av med festmiddag hvor nettverksbygging står i fokus. Høstkonferansen avsluttes med workshop og spennende debatter på søndag før hjemreise.

BFO til tjeneste

Som arbeidstakerorganisasjon er vi her for deg. BFO skal ivareta og fremme medlemmenes faglige, økonomiske og sosiale interesser. Hvordan vi skal gjøre det på best mulig måte kan dere være med på å forme. Hjelp oss til å bli bedre ved å bli med på årets Høstkonferanse!

Meld deg på her!


 

 

 

 

 

 

For å lese denne artikkelen må du være logget inn

Logg InnBli medlem