Sammen tar vi kampen mot sløsning

Med mål om å kutte strømforbruket dittSammen tar vi kampen mot sløsing – med mål om å kutte strømforbruket ditt 

Å sløse mindre har aldri vært mer viktig. Det gjelder også strøm. Gudbrandsdal Energi jobber hver dag for å gi kundene sine gode råd, og utvikler nye verktøy og funksjoner som bidrar til å redusere strømforbruk i hverdagen. 
Nå får du som YS-medlem mulighet til å teste en spennende nyhet som kan bidra til nettopp det. Du får dessuten 500 kroner i velkomstbonus om du bytter til Gudbrandsdal Energi i september.

Bli kunde hos Gudbrandsdal Energi her.

Hvor blir det av varmen hjemme?

Gudbrandsdal Energi skal rulle ut en løsning for utlån av termiske kameraer som hjelper deg med å oppdage unødvendige varmetap hjemme. YS-medlemmer som er strømkunder hos Gudbrandsdal Energi får teste denne spennende nyheten allerede i september – helt uten ekstra kostnad.
Les mer og sett deg på bestillingslisten her.

Tips til mindre strømsløsing i vinter

Vi går mot en høst og vinter hvor det forventet at strømprisene vil kunne stige betraktelig. Den gode nyheten er at det finnes mange smarte grep du selv kan gjøre for å redusere strømregningen din. 
Sjekk ut Gudbrandsdal Energis beste tips her.

Gudbrandsdal Energi har markedets beste smartlading for elbil

Med stadig flere elbiler på norske veier, og forventninger om høyere strømpriser, har smartlading blitt et viktig spareverktøy. Smartlading for elbil fra Gudbrandsdal Energi gir deg for første gang full innsikt i besparelsene. Med åpen ladeplan og oversikt over hvor mye man har spart i appen får du full kontroll.  
Les mer om smartlading fra Gudbrandsdal Energi her.

Kampanjetilbud i september: få 500 kroner i velkomstbonus!

Bestiller du GE Spotpris YS eller GE Trygg YS i løpet av september får du 500 kroner i velkomstbonus. Bonusen trekkes fra på strømregningen din. Avtalen har ikke bindingstid og du står fritt til å bytte strømavtale dersom du ikke blir fornøyd. 
Les mer og bestill strømavtale her