Ny og bedre avtale med Gudbrandsdal energi

En av markedets beste strømavtalerYS sentralt har fremforhandlet en enda bedre avtale med strømleverandøren Gudbrandsdal Energi. Som medlem i BFO (YS-forbund) har du nå tilgang til en av markedets beste medlemsavtaler på strøm. 
Fordelen med denne strømavtalen er at den er svært god på pris, langsiktig og dermed mer forutsigbar. Som kunde er du garantert en god og varig strømavtale.  

GE Spotpris YS 

Den reforhandlede strømavtalen er fortsatt en spotprisavtale, men nå med kun 1 øre i påslag og 30 kroner i fastbeløp. Spotprisen følger timeprisen til elbørsen Nord Pool, time for time. GE Spotpris YS har ingen bindingstid.

Kampanjetilbud i juni: få 500 kroner i velkomstbonus!

Vil du teste ut Gudbrandsdal Energi som strømleverandør? Bestill GE Spotpris YS i løpet av juni og få 500 kroner i velkomstbonus. Bonusen trekkes fra på strømregningen din. 
Avtalen har ikke bindingstid og du står fritt til å bytte strømavtale dersom du ikke blir fornøyd. 
Les mer og bestill strømavtale

Fornøyde strømkunder

Gudbrandsdal Energi har ved flere anledninger kommet best ut i årlige kundetilfredshetsundersøkelser som Norsk Kundebarometer og EPSI. Den landsdekkende strømleverandøren er kjent for sin gode kundeservice og har historisk sett alltid vært blant de billigste på pris – noe de har tenkt å fortsette med! 
Les mer om Gudbrandsdal Energi