Kjapt om lokale lønnsforhandlinger 2021

Webinar rettet mot unge medlemmer, som ikke har levert lønnskrav tidligereWebinarlink

Webinaret gjennomføres på Teams som en livesending. Logg inn på BFO.no via BankID og webinarlinken kommer opp nederst på denne siden.

Webinar

Fredag 03.september stiller leder BFO Jens B. Jahren og lokal lønnsguru Lars Omberg til din disposisjon. Sammen med hovedtillitsvalgt i Sjøforsvaret, Hæren og Luftforsvaret besvarer de dine spørsmål om lokale lønnsforhandlinger. 

Dette webinaret passer for deg som ikke er så stødig på hva lokale lønnsforhandlnger er, og som gjerne ikke har levert lønnskrav før. 

Kjapt om lokale lønnsforhandlinger 2021 gjennomføres fredag 03.september kl.0930. Passer for deg som ikke har levert inn lønnskrav før.

Webinaret tar ca. 30-45 minutter, avhengig av hvor mange spørsmål som kommer inn. Vi ber om at dere sender inn spørsmål til fellesskapets interesse. Dersom dere ønsker å sende inn spørsmål i forkant av webinaret kan dere sende inn spørsmål til post@bfo.no, merk emnefeltet med «webinar lokal lønn». Det blir også anledning til å stille spørsmål i chatten underveis som besvares på slutten av webinaret. 

Webinaret gjennomføres på Teams som en livesending. Linken finner du nederst på denne siden, når du logger inn med BankID. 


Logg inn og få webinarlink.

For å lese denne artikkelen må du være logget inn

Logg InnBli medlem