Markedets råeste boligrente!

Et unikt tilbud til BFO- medlemmerNy avtale mellom YS og Gjensidige

Gjensidige bank har tilbudet for deg som ønsker lavest mulig rente på boliglånet, enten du er på vei ut i boligmarkedet eller allerede har en bolig. 

Fra januar 2019 trer en ny avtale mellom YS og Gjensidige i kraft. En avtale som er utarbeidet etter en omfattende prosess med ulike leverandører. Dette innebærer en rekke gunstige fordeler for deg som er medlem i BFO. 

Vil du ha mer penger til overs hver måned? Da er det viktig å være bevisst på hvilken boligrente banken gir deg. Det nye YS- tilbudet fra Gjensidige bank har en av markedets mest konkurransedyktige priser. Gjensidige bank tilbyr deg som er medlem i BFO en av markedets desidert laveste boligrente.

Det er tøft å komme seg ut på boligmarkedet som ung i dag. Derfor har Gjensidige bank valgt å gi deg en ekstra god fordel:

  • I dag ( pr. 27.11.18) er renten på førstehjemslån 1.89%

Har du allerede et boliglån, men er litt misfornøyd med at banken har begynt å øke renten? Da bør du sjekke ut tilbudet fra Gjensidige bank:

  • I dag ( pr.27.11.18) er renten på ordinært boliglån innenfor 75% på 1.99%

 

I den nye avtalen mellom YS og Gjensidige får du flere gunstige tilbud:

  • Gebyrfri bank til alle under 34 år
  • Billån ung – Svært gunstig billånsrente til alle under 34 år         
  • Mobilbank til barn over 8 år
  • Dealpass - Rabattavtaler på blant annet kultur, spisesteder, aktiviteter, nettbutikker, ferie og helse. Oversikt over rabattene får du får du ved å laste ned Dealpass-appen
  • Fordeler i Gjensidige Bolighandel: Gratis tekstforfatting til boligannonse, 5000 kroner rabatt på meglertjeneste

Tilbudet fra Gjensidige pensjon skal fortsatt være blant de aller beste i markedet. Med Gjensidige-appen, som er knyttet til Norsk Pensjon, kan du enkelt få en oversikt over pensjonssparingen din.

Se her for mer informasjon om YS – avtalen: https://www.gjensidige.no/privat/kundefordeler/ys

 


 

 

For å lese denne artikkelen må du være logget inn

Logg InnBli medlem