BFO Loss of licence

Utgår dessverre fra vår portefølje.BFO-Loss of licence avviklet fra 1. mai 2019

I reforhandling av forsikringstilbudet, har leverandøren kommet med et helt uakseptabelt tilbud. Prisen ville blitt tre ganger så høy og i tillegg ville dekningen blitt dårligere. Dette er da en svært dårlig løsning for våre medlemmer, så vi ser derfor ingen annen mulighet enn å avvikle ordningen i sin helhet.

Det vil lønne seg å heller sette de pengene på bok hos Forsvarets Personellservice eller i Gjensidige Bank.

De som i år har betalt forsikringspremien forskuddsvis for ett år, fra 1. mars 2019, vil få tilbakebetalt fra 1. mai 2019.

Dette betyr også at vi ikke tar i mot nytegninger av forsikringen.

Hvorfor denne prisøkningen?

Det er dessverre ikke uten grunn at prisøkningen ville blitt så voldsom som angitt.

  • Det er få medlemmer som har tegnet forsikringen. Selv om den har vært etterspurt, har under 100 medlemmer blitt med i løpet av de 8 årene vi har tilbudt ordningen.
  • Utbetalingene har vært store, så leverandøren har tapt penger over år.
  • Markedet for slike type forsikringer er lite, stort sett bare gjennom Lloyd's i London. I forbindelse med Brexit er Storbritannia baserte leverandører blitt svært forsiktige med å ta risiko.
  • Vi har undersøkt både i inn- og utland, men det finnes ikke lengre noen leverandører som er interessert i å levere produktet.

BFO beklager konsekvensene avviklingen får for våre medlemmer. BFO vil fortsatt følge nøye med i forsikringsmarkedet om det kan komme nye muligheter for lignende forsikringer i fremtiden.

Er du berørt av denne avviklingen, logg inn for mer informasjon

For å lese denne artikkelen må du være logget inn

Logg InnBli medlem