Lederkonferanse 2021

Endelig skal vi møtes!Sett av dato 9. - 11. November (NB! NY DATO)

Tillitsvalgte er blitt viktigere enn noensinne. Det stiller krav til bredde i kompetanse og en forståelse av rammebetingelser som regulerer arbeidslivet og forhandlingsbestemmelser. Samtidig må man ha innsikt i menneskelige prosesser og relasjoner i forhold til arbeidsmiljø, organisering og endring.

Derfor er Lederkonferansen vår viktigste arena for erfaringsutveksling, nettverksbygging og motivering.

Samarbeidspartnerne kommer!

Flere av våre samarbeidspartnere som vi jobber tett med for å kunne gi våre medlemmer gode produkter og priser vil delta på konferansen!

Våre forsikringspartnere deltar tungt fra BFO Forsikring - vårt eget forsikringskontor, If og Forsvarets Personellservice. I tillegg kommer vår egen tannlege Martine Gladtvet med 3D skanner og andre gode tannpleieprodukter. Milrab, vår mangeårige leverandør av kit, kommer selvsagt. Det gjør også PSSO som selger blant annet våpenskap til svært gode BFO priser.

5 kjappe om konferansen

Kontaktpersoner

Viggo Holm
Leder Kommunikasjonsavdelingen
400 36 653
Viggo Holm
Leder Kommunikasjonsavdelingen
400 36 653
Stein Grongstad
Sekretariatsleder
99326146
Stein Grongstad
Sekretariatsleder
99326146

Om hotellet

Ser grafikken feil ut? Klikk her for å laste den inn på nytt.

Quality Airport Hotel Gardermoen er et av Norges ledende kurs- og konferansehotell. BFO gjennomførte Kongress 2020 på samme hotell.

Nær Oslo Lufthavn Gardermoen

Hotellet har god konferansekapasitet, i skandinavisk stil som innbyr til ro og avslapping. Hotellet har store uteområder uten naboer og innsyn. Skogen er nærmeste nabo med flotte turstier til både sykkel- og løpeturer, kun 5 min gange fra hotellet finner en også skøytebane på vinteren og badeplass på sommeren.

 

 

Finn fram til hotellet