Innlogging

Her er oppskriften hvis du sliter med å få logget deg inn.

Innlogging på bfo.no

Ved årskiftet 2016/2017 oppgraderte vi våre websider og bakenforliggende medlemssystem. Alle medlemmer må derfor opprette ny bruker.

Førstegangsinnlogging: Denne benytter du om du ikke allerede har en bruker på de nye websidene, eller om du er usikker.

Vanlig innlogging foregår med epost og passordet du satt under førstegangsinnloggingen. Har du glemt hvilken epost du benyttet kan du bruke førstegangsinnlogging en gang til, og verifiseringskode sendes til den epostadressen vi har registrert på deg. Har du glemt passordet ditt kan du benytte "glemt passord?" i bunnen av innloggingssiden.

Se detaljerte instruksjoner og bilder lenger ned.

Førstegangsinnlogging

Velg Logg inn (rød ring)

Slik ser det ut på mobil. Velg personsymbolet i toppen av bildet for å logge inn.

Tast inn fnr 11 siffer og velg deg et passord x2

Engangskoden sendes til den epostadressen vi har registrert på deg.

Din bruker er nå opprettet. Heretter logger du inn på vanlig vis med epost og passord (ikke mer førstegangsinnlogging)