BFO Reise

Med dekning i hele verden for deg og familien - tilpasset et militært beordringsmønster.Hvorfor ha reiseforsikring?

BFO leverer reiseforsikring i samarbeid med Europeiske. Skulle noe alvorlig skje med deg, familien, bagasjen eller leiebilen når du er på reise er du dekket i hele verden av en av Norges beste reiseforsikringer. Det koster ingenting* å benytte seg av forsikringen, såfremt årsprisen er betalt. 

* Den nye uhellsdekningen på enkeltgjenstander (f.eks mobil) har egenandel 

Vi har tilpasset vilkårene slik at de passer medlemmenes tjeneste- og reisemønster. Europeiskes verdensomspennende nettverk er trygt å ha med seg på reisen.

Forsikringen gjelder:

• Tjeneste- og fritidsreiser i hele verden i inntil 90 dager, også reiser som starter på tjenestested (aktuelt for pendlere).

• Personell som tjenestegjør i utlandet, i PE-stillinger eller tilsvarende.

• Utreise fra fartøy er omfattet.

• Utvidet dekning for ekstremsport / risikoaktiviteter fra 1. november 2017

Prisen på kr 1 260 belastes FP-konto ved hovedforfall 1. november hvert år.

Alle som melder seg inn i BFO omfattes av reiseforsikringen fra innmeldingstidspunktet, med mindre man velger å reservere seg.

 

Last ned Europeiske App for å melde inn din skade:

Europeiske reiseforsikring har utarbeidet en app for å melde inn skader. Appen finner blant annet nærmeste godkjente lege/sykehus basert på geolokasjon.

Europeiske har nettverk i hele verden.

Ved behov for helse/medisinsk råd kan du ringe norsktalende sykepleier for råd på din reise - Helt gratis, gjennom hele døgnet. Ring +47 21495000 og tast 3. 

Utdrag av reiseforsikringens dekninger

 

 

Du finner forsikringsbevis og vilkår under relaterte dokumenter (krever innlogging).

Tips

Ser grafikken feil ut? Klikk her for å laste den inn på nytt.

Du kan benytte appen til å finne nærmeste godkjente lege/sykehus basert på geolokasjon. Du kan også ringe en norsktalende sykepleier og få råd til alt fra små kutt til større medisinske problemer - helt gratis.

Husk at Europeiske har nettverk i hele Verden.

Har du vært utsatt for skade, tyveri, forsinket/tapt bagasje eller annet kan du melde saken direkte i appen. 

Europeiske er Norges eneste forsikringsselskap med verdensdekkende nettverk. I videoen under kan du se hvordan Europeiske jobber for å kvalitetssikre leger og sykehus i hele Verden - slik at du får vite hvilke lokale sykehus som er trygge, og hvilke du skal holde deg langt unna. 

 

 

Logg inn og last siden på nytt for å se link til Europeiske APP, Forsikringsbevis og Forsikringsvilkår. NB! Beviset overstyrer vilkårene. 

For å lese denne artikkelen må du være logget inn

Logg InnBli medlem