Lav boliglånsrente med YS-tilbud

BFO får mange henvendelser fra medlemmer nå som lånerenten i Statens pensjonskasse (SPK) har steget kraftig ift markedet forøvrig.
BFO-medlemmer kan benytte seg av avtalen YS har med Gjensidige bank. Avtalen gir i dag lånetilbud med nominell rente fra 2,7%

Gratiskonsert for veteraner med familie den 10. mai!

Forsvarssjefens festkonsert I TJENESTE FOR NORGE, blir en musikkopplevelse. I anledning veteran- og frigjøringsdagen, inviterer Forsvarssjefen alle veteraner og deres familier til gratiskonsert i Konserthuset den 10. mai.

 

Fellesopptaket til krigsskolene er godt i gang!

Krigsskolen på Linderud tok denne uke imot 355 søkere til krigsskolene i Hæren, Sjøforsvaret og Luftforsvaret. I år møtte flere enn normalt til opptak. 19 prosent av de fremmøtte var kvinner.

HTV Luft besøkte Sola

Lokalforeningsleder Rolf Lund tok imot Regionstyreleder Anton Gjertsen, HTV Luft Magne Sagvolden og ATV 330skv Ole Bitnes til møte på Sola sammen med arbeidsgiver for å få innspill i den pågående omstillingen.

Grunnkurs på Ørlandet

Onsdag 8. april ble det gjennomført et BFO grunnkurs for tillitsvalgte og BFO medlemmer på Ørlandet.
Flere ATVer og medlemmer av lokalforeningsstyret møtte for å få litt faglig påfyll fra BFO tillitsvalgte Hans Petter Myrseth, Magne Sagvolden og Grethe Bergersen.

Aldri mer 9. april

Denne visjonen, kampropet, slagordet. Visjonen som ble etablert etter 2. verdenskrig som en påminnelse for alle oss etterfølgere. 9. april 1940 lå Norge brakk og tilgjengelig for overmakten. Etter mange års nedbygging av Forsvaret, ble det på kort tid klart for nasjonen at man hadde gjort en katastrofal feilvurdering.